Onze enthousiaste spelvrienden van HOT Games willen op SPEELWARDEN niet ontbreken! En ze nemen een hele stapel leuke spellen mee om uit te proberen.

Het prachtig uitgevoerde Renature zal ongetwijfeld weer vele belangstellenden trekken: In een vervuilde vallei proberen de spelers om met behulp van verschillende dieren en planten de natuur in haar oorspronkelijke glorie te herstellen. Planning en snel reageren op de acties van je tegenstanders zijn van belang om de beste gebieden te claimen.

Ook andere bekende titels zien we bij HOT Games terug, zoals Rajas van de Ganges en CuBirds, winnaar van de Spellenprijs 2021. Bij de kaartspellen komen Tutto en de Nederlandse versie van Krass Kariert: Geruite Rij-tjes op tafel.

Een aanrader tenslotte is nog Café, waarin je als speler met kaarten een ‘handelsgebied’ bouwt voor het produceren, verwerken en leveren van koffie. De uitdaging is hier, dat de speelkaarten zijn verdeeld in zes (veelal nuttige) velden en dat je met je nieuwe aangelegde kaarten minstens 2 vakken  van  een vorige kaart moet bedekken. Wat wil ik hebben en wat geef ik op? Dilemma, dilemma.