Laatste blog voor de beurs

Na middernacht en de klok tikt gestadig door… Nog een kort nachtje slapen en onze eerste spellenbeurs is een feit. De telefoon is leeg gebeld, de roosters van de vele gewaardeerde vrijwilligers zijn gemaakt – en ook weer aangepast. De grote zaal is ingericht en staat vol met tafels, stoelen en héél veel spelletjes.

De tafels waren nog een interessante uitdaging: we gebruiken inmiddels zoveel tafels dat onze locatie door zijn voorraad heen is. Op zich een goed teken, al moesten we snel nog extra tafels ronselen en vervoeren. Lang leve ons clublid met de grote bestelbus 🙂

De prijzen voor de loterij zijn allemaal binnen en wachten op hun gelukkige eigenaren. De opening is geregeld…  -Oh ja: dat is ook een nieuwtje: ons Leeuwarder gemeenteraadslid Eline de Koning gaat Speelwarden om 10:00 uur officieel openen!

Nog maar enkele uren en ik ga genieten van de eerste spellenbeurs in Friesland.
Tot ziens op Speelwarden!

Bob