Board Game Jam 2019

Spelen is natuurlijk leuk, maar hoeveel spannender kan het niet zijn om zelf een spel te maken? Met deze gedachte staat Leeuwarden één weekend in het jaar in het teken van de Board Game Jam. Hierin gaan teams van 2 tot 5 spelers de uitdaging aan om samen een bord/kaartspel te maken op basis van 2 thema’s die zij pas op vrijdag te horen krijgen….

De Board Game Jam 2019 is nog maar net achter de rug, met deze keer de thema’s ‘Dieselpunk’, ‘Mythical creature’ plus als extraatje ‘Reset’. De creatieve resultaten van deze Board Game Jam gaan de makers samen met hun ‘bondgenoten’ van het Spellenmaak Gilde voorstellen op Speelwarden.

Wil je graag een spannende race beleven in Crashing Clans? In een wedloop met de tijd brandstof verzamelen in de woestijn, terwijl concurrenten en zandstormen op de loer liggen in The Eye of the Storm? Of probeer je samen met je medereizigers te overleven in een reis door een verwoeste wereld, bevolkt met kwaadaardige creaturen in de Red Desert Ride? Het kan allemaal op Speelwarden!