999Games en L.A.M.A.

999Games toont met 3 spelLen uit 2019 een mooie greep uit het brede aanbod: het door velen al geprezen Hadara is een knap civilisatiespel waarin 2-4 spelers hun volk door 3 tijdperken heen op het hoogste niveau proberen te brengen. Ga je voor rijkdom, militaire macht of kunst en cultuur? Je kunt niet in alles schitteren en wie vergeet om daarnaast zijn volk voldoende te voeden, moet een deel van zijn vooruitgang weer inleveren. Een spel met de nodige diepgang en vele winmogelijkheden dat ook nog in 75 minuten klaar is. Probeer het vooral uit!

Gingerbread House. Er was eens een huis, diep in het bos, helemaal van peperkoek…. Wie kent het niet, het sprookje van de heks die Hans en Grietje naar zich toe lokt en in de val laat lopen. In Gingerbread House mag je zelf zo’n heks spelen die haar huis met steeds meer lagen peperkoek opbouwt en daarmee sprookjesfiguren aanlokt. Met elke afgemaakte bouwlaag scoor je punten en elk gevangen sprookjesfiguur levert waardevolle jokers op. Word jij de handigste heks van het sprookjesbos?

Wie van een lekker kort en vrolijk kaartspel houdt, is bij L.A.M.A. aan het juiste adres! Dit fonkelnieuwe kaartspel is nog geen week oud en gaan we op Speelwarden uitbundig demonstreren.
L.A.M.A. staat voor “Leg Alle Minpunten Af” en is een vlot en vrolijk kaartspel van de bekende Duitse spelauteur Reiner Knizia. Een ronde eindigt wanneer iedereen heeft gepast of wanneer één speler alle handkaarten heeft afgelegd. De resterende handkaarten zijn minpunten en het spel houd op als iemand er 40 heeft gehaald. Trek ik nog een kaart, of pas ik liever en beperk ik de schade? Vermaak en leedvermaak gaan bij L.A.M.A. hand in hand…..